GT Biler

Komplet ny Forester e-Boxer!

NY FORESTER

Vi præsenterer den nye Forester, som giver dig næste niveau af komfort, sikkerhed og alsidighed samt et nyt design udvendigt og indvendigt. Sådan klarer du hverdagens eventyr med stil og bliver inspireret til at opdage verden på ny.

Det stærke karosseri har kompakte mål, så du kan manøvrere med lethed, mens kabinen er forbløffende rummelig. Forester giver dig sikkerhed for, at alle om bord nyder turen og er klar til nye oplevelser.

 

BOOK DIN TESTKØRSEL - KONTAKT GT BILER
GALLERI

VERSION

 

VersionVejl. udsalgsprisGearkasse
Base 459 900 kr Lineartronic
Active 504 900 kr Lineartronic
Ridge 539 900 kr Lineartronic
Summit 574 900 kr Lineartronic

e-BOXER

SUBARUS NYE GENERATION AF MOTORSYSTEMER

 

Systemet kombinerer Motor Assist med to af Subarus kerneteknologier: Boxermotor og S-AWD. Den nye e-BOXER-motorserie har både fordelene ved et lavt tyngdepunkt og styrken og effektiviteten fra S-AWD – det symmetriske firehjulstræk.

Den kompakte og dog kraftfulde motor er monteret tæt på bilens tyngdepunkt, mens batteriet og de øvrige komponenter ligger over bagakslen. Det giver et endnu lavere tyngdepunkt og en mere afbalanceret vægtfordeling for/bag end de benzindrevne modeller.

Den nye e-BOXER sikrer endnu mere effektiv kørsel og inspirerende styrerespons – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er hybrid, som kun Subaru mestrer det.
 

INTERIØR

KOMFORT FOR ALLE

 

Den helt nye Forester giver passagerer på alle pladser den optimale komfort. Selv før du sætter dig ind, bemærker du, at døråbningerne er specielt designet til at gøre det nemmere for alle at komme ind og ud.

Og når du har taget plads, kan du nyde den udvidede og rummelige kabine med bekvemmeligheder som lommer bag på ryglænene og ventilation til bagsædepassagererne. Den tyste kabine reducerer uønsket vejstøj og -vibrationer, så alle kan nyde uforstyrret kvalitetstid sammen undervejs.

Bliv den første til at opleve den nye Forester!

 

TILMELD DIG I DAG


 

GALLERI

X-MODE

PRÆSTATIONER DU KAN STOLE PÅ. KOMPETENCE DU MÆRKE

 

Den nye Forester giver dig selvsikkerhed bag rattet takket være den store køreglæde, hurtige styrerespons og uforlignelige komfort.

På trods af bilens SUV-højde er Forester afbalanceret og stabil i sving, og den er udviklet til at mindske træthed på de lange ture, så alle kan tilbringe nogle underholdende timer sammen.

Det symmetriske firehjulstræk og den videreudviklede X-MODE-funktion er standard på alle modeller, så du kommer frisk og afslappet frem.
 

EXTERIØR

VIL DU VÆRE DEN FØRSTE?

 

TILMELD DIG I DAG

 

Ved at forbedre hybridteknologien og kombinere den med Subarus kerne-DNA gennem Motor Assist får du det bedste fra begge verdener.

Hvad der også hjælper morgendagens verden.

TILMELD DIG I DAG